Raffles’ villa was envisioned as a secluded and peaceful villa on a private piece of land facing the ocean.

Its architecture adopts a distinct Balinese style that blends in a lush tropical resort.

The landscape uses traditional Balinese features to install a sense of place and serenity, while walkways and courtyards invite guests to fully experience their private garden, enhancing a sense of space.

The guest room is bright and airy to compliment a beach resort destination. Natural materials and finishes are composed on a soft and neutral colour palette to create a simply elegant interior where attention is drawn to bespoke details and curated art pieces as highlights.

The bathroom provides a private spa experience with a featured sunken bath opened to natural surroundings.

Client

Accor Hotels

Location

Jimbaran, Bali, Indonesia

Operator

Accor Hotels

Services

Architecture
Interior Design

Status

Conceptual Design Completed in 2017